APK

APK KEURING

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Wel blijft het een momentopname. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto is dus van groot belang, ook al is hij APK gekeurd.

Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie.

Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK-gekeurd moet zijn. Via deze link kun u uw kentekengegevens in zien: www.rdw.nl

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN APK IN ZOETERMEER

APK keuren in Zoetermeer bij Autogarage Max? Dit kan snel en voordelig. Maak direct een afspraak voor een APK keuring. Bellen voor een APK afspraak .

TARIEVEN APK KEURING

Benzine € 25,-
Diesel € 35,-

HANDIGE TIPS OMTRENT APK KEURING

  • Je kunt jouw auto al 2 maanden vóór de APK-vervaldatum laten keuren. Zorg dat je niet te lang wacht met uw APK keuring.
  • APK’s worden in Nederland niet uitgevoerd op zaterdag. Het aan- en afmelden van een APK bij de RDW kan alleen op maandag t/m vrijdag.
  • Je riskeert een boete als je APK vervaldatum is verlopen en je auto nog niet opnieuw is goedgekeurd. Ook ben je op dat moment niet verzekerd.
  • Bij noodzakelijke reparaties krijg je altijd een prijsopgave voordat de reparatie plaats vindt / uitgevoerd wordt.