ONDERHOUDSBEURT

Kleine onderhoudsbeurt vanaf €90,-

Tijdens de kleine beurt controleren we je auto op meer dan 20 belangrijke punten.

We verversen de motorolie, vervangen het oliefilter en vullen de ruitensproeiervloeistof bij.

Onderhoudspunten kleine beurt bij Autogarage Max

Onze monteur controleert je auto tijdens de kleine beurt op meer dan 20 belangrijke punten. De kleine onderhoudsbeurt wordt gedaan aan de hand van een checklist. Deze checklist bestaat onder meer uit de volgende onderdelen:

Waarom kunnen de prijzen van auto-onderhoud per auto sterk verschillen?

Wij hebben  kleine beurt vanaf €75.  Maar hoe kan het dat de prijzen van onderhoudsbeurten per auto sterk kunnen verschillen? Dit komt doordat de prijs van een onderhoudsbeurt afhangt van het soort olie dat je auto nodig heeft en het aantal cilinders in je auto. Je kunt je vast voorstellen dat een kleine beurt voor een auto met 2 cilinders een stuk goedkoper is dan eenzelfde beurt voor een auto met bijvoorbeeld 4 cilinders.

Tijdens de grote beurt controleren we je auto op 95 belangrijke punten. We verversen de motorolie, vervangen o.a. het olie- en luchtfilter en vullen ruitensproeier- en koelvloeistof bij. Na afloop krijg je het inspectieformulier mee naar huis. Zo heb je altijd en overal inzicht in de technische staat van je auto.

Grote onderhoudsbeurt vanaf €195,-

onderhoudspunten grote beurt bij garage Max

Deze checklist bestaat onder meer uit de volgende onderdelen:

Onderhoudsschema voor je auto

Verschillende prijzen voor auto-onderhoud

Wij hebben grote beurt vanaf €175. Maar hoe kan het dat de prijzen van onderhoudsbeurten per auto sterk kunnen verschillen? Dit komt doordat de prijs van een onderhoudsbeurt afhangt van het soort olie dat je auto nodig heeft en het aantal cilinders in je auto. Je kunt je vast voorstellen dat een grote beurt voor een auto met 2 cilinders een stuk goedkoper is dan eenzelfde beurt voor een auto et bijvoorbeeld 4 cilinders.

                           Vragen over auto-onderhoud?

                                     Wij helpen je graag